👀  Wist je dat je nu gratis 'view-only' teamleden kunt toevoegen? Bekijk hier hoe.
Installatiebedrijven

Dé partner voor installatiebedrijven

Als installatiebedrijf heb je te maken met verschillende soorten klanten. Voor sommige klanten installeer je iets nieuws, voor andere klanten kom je juist iets repareren en bij andere klanten heb je een onderhoudscontract. In CoManage maak je voor al deze klanten gemakkelijk offertes aan, verstuur je facturen of zelfs periodieke facturen voor het onderhoud en houd je alle projecten overzichtelijk bij. Ook producten en diensten voeg je eenmalig toe en vervolgens gebruik je deze op je offertes en facturen. Daarnaast houd je ook je gewerkte uren gemakkelijk bij per klant om alles volledig te kunnen doorfactureren aan de klant.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • digitale administratie facturatie, klantenbeheer, ...

  • professionele offertes foutloos en snel

  • tijdregistratie digitale administratie

  • aankoopfacturen verwerk bonnetjes en andere kosten

  • 7/7 support elke dag ondersteuning van 9u tot 22.30u

  • projectbeheer voor korte en langdurige projecten

 
 

Top bedrijf. Service elk moment en altijd. Mijn juiste eerste keuze toen en nog steeds. Blijven vernieuwen en verbeteren en zelfs persoonlijke ideeën worden voorgelegd en bekeken ter verbetering algemeen.

Meer...Minder...
Chris Van Hoey

Ik ben zeer tevreden over Comanage. Aangezien mn firma niet zo groot is qua omzet kan ik bij vragen of problemen altijd rekenen op jullie support. Waarvoor dank! Met vriendelijke groeten, Clean Complete

Meer...Minder...
Clean Complete

Zeer tevreden over comanage!
Ondertussen al ruim 2.5jaar ons programma om offertes en facturaties uit te voeren.

De chat toepassing is niet alleen makkelijk maar ook krijg je steeds zeer snel een duidelijke uitleg hoe je dingen voor elkaar kan krijgen.

Tevreden klant,
Sbs-Pro dak & schrijnwerken

Meer...Minder...
Bjorn Seuntjens

Top service!

Meer...Minder...
Bart Beyens
 

Ontdek de voordelen voor installatiebedrijven

Lees hieronder waarom CoManage reeds het favoriete

administratieprogramma is voor verschillende installatiebedrijven

invoice_icon

Periodieke facturen voor onderhoudscontracten

Ga jij ieder kwartaal langs bij de klant om hetzelfde onderhoud te doen? Dan is een periodieke factuur ideaal. Je stelt de frequentie in van de factuur en weet zeker dat je ieder kwartaal de factuur ook uitstuurt naar de klant. Hier hoef je niet meer naar om te kijken.

clock_icon

Voorraad bijhouden van producten

Producten en een voorraad voeg je eenvoudig toe in CoManage. Iedere keer wanneer je een offerte aanmaakt of een factuur met daarop producten, trekt CoManage deze automatisch van jouw voorraad af.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Gewerkte uren per klant bijhouden

Op één werkdag zijn er waarschijnlijk verschillende collega’s aan het werk bij verschillende klanten. Dan is het handig om alle gewerkte uren per klant te kunnen bijhouden. Zo gaat het factureren achteraf een makkelijker werkje zijn.

 
CoManage invoices  

Functionaliteiten voor installatiebedrijven

Met CoManage heb je een verzameling aan tools die je het leven als installatiebedrijf gemakkelijker maken:

Blogberichten voor installatiebedrijven
 

Hoe maak ik een factuur?

Facturatie in het bijzonder en administratie in het algemeen wordt door vele ondernemers en freelancers gezien als iets wat er nog bij komt. Het moet gebeuren, maar helaas is er meestal geen tijd voor. Ondernemers die facturen maken als tijdsverlies beschouwen, stellen het uit tot het einde van de week of de maand. Zonde, want zoals we hier tonen kan je gemakkelijk en snel in 3 stappen een nieuwe factuur aanmaken met CoManage.

Lees meer

Voorbeeld offerte - Ontdek de 9 essentiële elementen

Ons offerte voorbeeld (dat je hieronder kan downloaden) toont je helder welke 9 onderdelen een offerte kan bevatten.

Inderdaad: ‘kan’. Want in tegenstelling tot bij een factuur zijn er geen wettelijke verplichtingen van wat op een offerte moet staan.

Toch zijn er enkele essentiële elementen. Want je wil natuurlijk zoveel als mogelijk misverstanden (en ellende) voorkomen met je zakelijk aanbod. Je krijgt hieronder een overzicht met enkele nuttige tips voor de onderdelen van je offertes. Nuttig voor starters, zelfstandigen, freelancers én grotere bedrijven.

Lees meer

Urenregistratie, welk programma kies je best (niet)?

Urenregistratie is een noodzakelijk kwaad voor de groei van je onderneming. Tijd is genadeloos en zonder enige vorm van registratie en controle, vliegt het voorbij. Maar welk programma kies je best voor jou en je medewerkers om werkuren te registreren?

Lees meer
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍