Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
CoManage AI

Ontdek de mogelijkheden van Chat-GPT

CoManage heeft een Chat-GPT integratie ontwikkeld om je te helpen met het genereren van productomschrijvingen, herschrijven van teksten, vertalen van inhoud, opstellen van e-mail templates en schrijven van je algemene voorwaarden.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • productomschrijvingen genereren met AI

  • vertalingen laten uitvoeren door AI

  • teksten verbeteren door AI

  • e-mailberichten laten schrijven door AI

  • algemene voorwaarden schrijven met AI

 
 

Wij zijn al jaren klant bij CoManage en ik kan met zekerheid zeggen dat hun customer support team fantastisch is. Ze zijn zeer professioneel en reageren snel op vragen. Ik waardeer hun toewijding om uitstekende service te bieden en mijn ervaring met hen is altijd positief geweest. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan aan!

Meer...Minder...
De Straaljagers

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

Super programma! Alles is heel duidelijk en snelle service als je vragen hebt! Aanrader!!

Meer...Minder...
CharlotteVA1

Vlotte hulp via de chatbox. Vriendelijke medewerkers.

Ideale applicatie om mijn projecten op te volgen en administratieve rompslomp te voorkomen.

Meer...Minder...
Johan Veldeman
 

Ontdek de voordelen
van AI

Lees hieronder wat je kan doen met AI in CoManage

invoice_icon

Genereer productomschrijvingen

Met onze Chat-GPT integratie kun je boeiende en overtuigende productomschrijvingen creëren die de aandacht van je klant trekken en je verkoop stimuleren.

clock_icon

Herschrijf teksten

Geef je bestaande inhoud een andere wending met onze tool voor het herschrijven van teksten. Deze tool kan jouw teksten herformuleren of controleren op spelling en grammatica.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Vertaal teksten

Bereid je voor op wereldwijde expansie met onze geavanceerde AI die je teksten in verschillende talen kan vertalen voor effectieve communicatie met klanten over de hele wereld.

 
CoManage Chat-GPT  

Automatiseer jouw bedrijfscommunicatie

Laat e-mail templates schrijven
Bespaar tijd en moeite door onze AI e-mail templates te laten schrijven. Of het nu gaat om een factuur, een verkoopmail of een factuurherinneringen - we’ve got you covered!

Creëer algemene voorwaarden
Het opstellen van juridische documenten is gemakkelijker dan ooit met onze Chat-GPT integratie. Ook algemene voorwaarden schrijven wordt zo een fluitje van een cent.

🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍