👀  Wist je dat je nu gratis 'view-only' teamleden kunt toevoegen? Bekijk hier hoe.
CoManage AI

Ontdek de mogelijkheden van Chat-GPT

CoManage heeft een Chat-GPT integratie ontwikkeld om je te helpen met het genereren van productomschrijvingen, herschrijven van teksten, vertalen van inhoud, opstellen van e-mail templates en schrijven van je algemene voorwaarden.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • productomschrijvingen genereren met AI

  • vertalingen laten uitvoeren door AI

  • teksten verbeteren door AI

  • e-mailberichten laten schrijven door AI

  • algemene voorwaarden schrijven met AI

 
 

Goede hulp bij problemen met mijn mail, nu alles een beetje aangepast en ze gaan de opvolging doen. Top.

Meer...Minder...
Webdesign Myna Boucquez Peter

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

Ik ben enorm tevreden over jullie dienstverlening. Het valt me op dat jullie via de chat direct en adequaat reageren op mijn vragen en verzoeken. Ik waardeer het enorm dat jullie altijd met het juiste antwoord komen en mij blijven ondersteunen totdat alles volledig naar mijn tevredenheid is opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Meer...Minder...
Gill Meert

Goede app. Ook als je een vraag hebt krijg je direct antwoord. Een voorbeeld voor alle andere apps

Meer...Minder...
Kerlew vdlinden
 

Ontdek de voordelen
van AI

Lees hieronder wat je kan doen met AI in CoManage

invoice_icon

Genereer productomschrijvingen

Met onze Chat-GPT integratie kun je boeiende en overtuigende productomschrijvingen creëren die de aandacht van je klant trekken en je verkoop stimuleren.

clock_icon

Herschrijf teksten

Geef je bestaande inhoud een andere wending met onze tool voor het herschrijven van teksten. Deze tool kan jouw teksten herformuleren of controleren op spelling en grammatica.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Vertaal teksten

Bereid je voor op wereldwijde expansie met onze geavanceerde AI die je teksten in verschillende talen kan vertalen voor effectieve communicatie met klanten over de hele wereld.

 
CoManage Chat-GPT  

Automatiseer jouw bedrijfscommunicatie

Laat e-mail templates schrijven
Bespaar tijd en moeite door onze AI e-mail templates te laten schrijven. Of het nu gaat om een factuur, een verkoopmail of een factuurherinneringen - we’ve got you covered!

Creëer algemene voorwaarden
Het opstellen van juridische documenten is gemakkelijker dan ooit met onze Chat-GPT integratie. Ook algemene voorwaarden schrijven wordt zo een fluitje van een cent.

🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍