Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
Creatieve bureaus

Dé partner voor creatieve bureaus

Als fotograaf, grafisch designer of reclamebureau heb je veel verschillende opdrachten en klanten. Het is dan erg belangrijk om je administratie op orde te hebben. De deadlines vliegen je om de oren en de feedback rondes lijken niet te stoppen. Gelukkig kan een tool als CoManage je dan helpen. Want niet alleen je administratie is zo op orde, ook heb je goed inzicht in je gewerkte uren en alle deadlines voor je projecten. Samen voor verschillende klanten werken is ook geen probleem, want je taken per project zijn erg duidelijk. Jullie kunnen je focussen op het creatieve en gebruiken CoManage als partner voor het ‘saaiere’ werk.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • digitale administratie facturatie, klantenbeheer, ...

  • professionele offertes met een branded template

  • tijdregistratie digitale administratie

  • aankoopfacturen verwerk bonnetjes en andere kosten

  • 7/7 support elke dag ondersteuning van 9u tot 22.30u

  • klantinformatie altijd mee onderweg met de gratis app

 
 
Vanaf het eerste moment kregen we een fantastische support! Telkens op een zeer vlotte en vriendelijke manier. Verdienen alle lof! #topteam
Meer...Minder...
Benedikt Laloo

Ik ben enorm tevreden over jullie dienstverlening. Het valt me op dat jullie via de chat direct en adequaat reageren op mijn vragen en verzoeken. Ik waardeer het enorm dat jullie altijd met het juiste antwoord komen en mij blijven ondersteunen totdat alles volledig naar mijn tevredenheid is opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Meer...Minder...
Gill Meert

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

Super programma! Alles is heel duidelijk en snelle service als je vragen hebt! Aanrader!!

Meer...Minder...
CharlotteVA1
 

Ontdek de voordelen voor creatieve bureaus.

Lees hieronder waarom CoManage reeds het favoriete

administratieprogramma is voor verschillende creatieve bureaus.

invoice_icon

Offertes snel uitsturen

Als je te maken hebt met veel en korte opdrachten, dan is het handig als je snel en gemakkelijk offertes kan uitsturen. Tien minuten na je aanvraag heb je met CoManage de offerte al de deur uit. De klant kan hem gemakkelijk online goedkeuren.

clock_icon

Jouw taken zijn duidelijk

De een doet het contact met de klant en de ander voert het creatieve gedeelte uit. Zo gaat het vaak in creatieve bureaus. Het is erg handig dat je in CoManage ieder zijn eigen taken kan geven per project en zo ook precies van elkaar weet waar je meer bezig bent of wat af is.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Uren inclusief je reistijd bijhouden

Soms moet je wel eens naar de klant of een locatie toe reizen. Ook dat kost tijd en moet je meenemen in je urenregistratie. De gewerkte uren zijn ook belangrijk om bij te houden. Is het niet voor het factureren, dan wel voor het inschatten van een volgend project.

 
CoManage invoices  

Functionaliteiten voor creatieve bureau

Met CoManage heb je een verzameling aan tools die je het leven als creatief bureau gemakkelijker maken:

Blogberichten voor creatieve bureaus
 

Voorbeeld offerte - Ontdek de 9 essentiële elementen

Onze offerte voorbeelden (die je hieronder kan downloaden) tonen je helder welke 9 onderdelen een offerte kan bevatten.

Inderdaad: ‘kan’. Want in tegenstelling tot bij een factuur zijn er geen wettelijke verplichtingen van wat op een offerte moet staan.

Toch zijn er enkele essentiële elementen. Want je wil natuurlijk zoveel als mogelijk misverstanden (en ellende) voorkomen met je zakelijk aanbod. Je krijgt hieronder een overzicht met enkele nuttige tips voor de onderdelen van je offertes. Nuttig voor starters, zelfstandigen, freelancers én grotere bedrijven.

Lees meer

Start-ups - Valkuilen en nachtmerries voorkomen? Of dromen van succes?

Als startende ondernemer kan je beter valkuilen voorkomen dan de typische beginnersfouten maken. Info en wijze raad voor start-ups staat overal online. En toch haalt één op drie starters de derde verjaardag niet. Jammer.

Er zijn veel nachtmerries die jouw droom van een succesvolle start-up kunnen ondermijnen. Daarom is het verstandig om te leren uit anderen hun fouten. En deze te onthouden. Te herkennen.
Te erkennen.
En natuurlijk te vermijden.

Lees meer

Je productiviteit verhogen als creatieve freelancer: 1 gouden tip

Productiviteit blijft voor veel freelancers een grote uitdaging. Ondanks al je goede intenties, ervaring en tal van tips die je uitgeprobeerd hebt, blijft het een uitdaging om productief te zijn. Maar deze ene gouden tip om jouw productiviteit te verbeteren , kan hier wel eens voorgoed verandering in brengen. Lees dus snel verder...

Lees meer
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍