Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
Advies of consultancybureaus

Dé partner voor advies en consultancybureaus

Of je nu op technisch, organisatorisch, juridisch, financieel of wetenschappelijk-inhoudelijk gebied advies geeft, CoManage kan de partner zijn voor jouw administratie. Je verstuurt gemakkelijk de meest professionele facturen en offertes volledig in jouw huisstijl. Ook kan je zelf de meest uiteenlopende projecten managen in onze projectbeheer functionaliteit. Hoeveel uur jij en je collega’s kwijt zijn per klant of project houd je ook gemakkelijk bij.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • digitale administratie facturatie, klantenbeheer, ...

  • professionele offertes foutloos en snel

  • tijdregistratie digitale administratie

  • aankoopfacturen verwerk bonnetjes en andere kosten

  • 7/7 support elke dag ondersteuning van 9u tot 22.30u

  • klantbeheer altijd up-to-date

 
 

Ik ben enorm tevreden over jullie dienstverlening. Het valt me op dat jullie via de chat direct en adequaat reageren op mijn vragen en verzoeken. Ik waardeer het enorm dat jullie altijd met het juiste antwoord komen en mij blijven ondersteunen totdat alles volledig naar mijn tevredenheid is opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Meer...Minder...
Gill Meert

Heel goede klantenservice en heel fijn programma om mee te werken.

Meer...Minder...
Ledapools BVBA

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

Vlotte hulp via de chatbox. Vriendelijke medewerkers.

Ideale applicatie om mijn projecten op te volgen en administratieve rompslomp te voorkomen.

Meer...Minder...
Johan Veldeman
 

Ontdek de voordelen
voor advies- en consultancybureaus.

Lees hieronder waarom CoManage reeds het favoriete

facturatieprogramma is van vele advies- en consultancybureaus.

invoice_icon

Dagelijks inzicht in de cijfers

Als bureau heb je verschillende medewerkers en verschillende projecten, waardoor een totaaloverzicht van je cijfers wel handig kan zijn. Iedere maand zie je hoeveel er is binnen gekomen en uit gegaan.

clock_icon

De lopende projecten in de gaten houden

Voor ieder project heb je voorbereidingstijd, je moet naar de klant toe reizen, je hebt verschillende afspraken en hebt te maken met deadlines. Iedere dag inzicht in lopende projecten is dan wel fijn.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Ieder teamlid houdt zijn of haar uren bij

Dit kan ieder teamlid zelf in de tool of ze leveren de uren in bij de administratie verantwoordelijke en deze vult ze in. Uren worden zo op tijd doorgefactureerd naar de klant of bijgehouden per project.

 
CoManage invoices  

Functionaliteiten voor advies- en consultancy bureaus

Met CoManage heb je een verzameling aan tools die je het leven als advies- en consultancy bureau gemakkelijker maken:

Blogberichten voor advies of consultancybureaus
 

Offerte Opvolgen - 5 tips om meer offertes te laten goedkeuren

Een offerte opvolgen is een noodzakelijk stap die veel ondernemers over het hoofd zien. Zelfs al gebruik je CoManage - en maak je dus met enkele klikken een offerte - toch steek je hier tijd in.

Als je jouw opgestuurde offertes uit het oog verliest, verlies je dubbel: energie én kansen.

Maar het kan ook anders. Net zoals je een herinneringsfactuur kan sturen, kan je jouw klanten ook herinneren aan je offerte.

Wanneer, hoe, waar,... volg jij je offertes best op?

In dit artikel geven we je 5 praktische tips om ook jouw offertes makkelijker te laten goedkeuren.

Ready to seal the deal?

Lees meer

Je verkoopgesprek verbeteren? Pas deze gouden tip toe

Het verkoopgesprek heeft het digitale tijdperk van webshops, e-mails en sociale media overleefd. Het ziet er ook niet naar uit dat het ooit zal verdwijnen. Direct menselijk contact heeft zo zijn voordelen, ongeacht of je dit in het echt doet, via de telefoon, of Skype.

Toch wil dit niet zeggen dat elk verkoopgesprek succesvol is. Maar deze ene gouden supereenvoudige tip kan wel je kans op succes verhogen. Lees dus zeker snel verder...

Lees meer

Urenregistratie, welk programma kies je best (niet)?

Urenregistratie is een noodzakelijk kwaad voor de groei van je onderneming. Tijd is genadeloos en zonder enige vorm van registratie en controle, vliegt het voorbij. Maar welk programma kies je best voor jou en je medewerkers om werkuren te registreren?

Lees meer
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍