Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

De kantoormedewerker die 7 op 7, 24 op 24 werkt zonder fouten! – Bjorn Verhoeven radio Hasselt 1

Bjorn Verhoeven is founding father van Regioradio, de reclameregie achter Limburgs grootste regionale radiostations namelijk Hasselt 1, 10 FM en PXL radio. Via deze drie zenders maken zij regionaal reclame voor partner bedrijven.

Wat voor soort werkzaamheden hebben jullie?

Wij zijn een regionaal radiostation, dus wij zenden reclamespotjes uit voor heel veel klanten. In Limburg eigenlijk, want wij hebben meerdere zenders. Wij hebben Hasselt  1, 10 FM en wij hebben binnenkort PXL radio speciaal voor de studenten, die ook op DAB+ in de hele regio te ontvangen zijn, maar ook op FM heel dichtbij.

Hoeveel medewerkers hebben jullie?

In totaal zijn wij met een goede twintig medewerkers met alle presentatoren en mensen op het kantoor.

Hoeveel klanten/partners hebben jullie jaarlijks ongeveer?

Je moet tellen dat elke radiozender een heel eigen publiek bereikt. Er zijn per zender een veertig- vijftigtal klanten, maar er komen er elke keer nog veel bij. Onze reclameverkopers trekken door heel Limburg om de ideale spot te ontwerpen voor iedereen op maat. Dus maal drie stations zit je toch aan een 150 tal klanten. 

Wat zijn jullie uitdagingen met betrekking tot administratie?

Vooral in de radio/reclame business is het heel normaal dat klanten per maand een campagne nemen en dat is dikwijls voor een heel jaar. Vroeger moest je elke maand kijken welke klant welke factuur nog moest krijgen. Dankzij CoManage kunnen wij elke maand geautomatiseerd facturen uitrollen voor de klant die jaar in jaar uit bij ons blijven adverteren. Deze facturen zien er mooi uit en zijn heel professioneel. Dat hebben we graag naar onze klanten toe. De tijd dat lokale radio vanuit een caravan kwam ligt achter ons, dus ook ons mailverkeer en hoe we ons uiten als radiostation is heel belangrijk. CoManage is heel professioneel met de begeleidende mails bij de facturen en dat is heel mooi.

Waarom hebben jullie gekozen voor de CoManage tool?

Al googlelend zoek je toch een oplossing qua administratie. Hoe kan je je maandelijkse facturen checken? Welke facturen staan nog open? Dat was allemaal manueel bijna niet meer te doen met 150 klanten. En als je dan googlet en je komt bij CoManage en dat ziet er netjes uit, dan probeer je het uit. Dan blijkt het ook nog eenvoudig te werken. Iedereen kan ermee werken hier op kantoor. Dat is het mooie.

Bjorn-verhoeven.jpg

Welke functionaliteiten in de CoManage tool gebruiken jullie?

Het meeste gebruiken wij de herhaling van facturen. Ook de omzetten bekijken. Het is motiverend als je ziet hoe de omzetlijn gaat. Dat is dus ook iets waar je wel automatisch naar kijkt. In de Corona periode hebben wij bijvoorbeeld ook creditnota’s moeten maken, want zaken die het even moeilijk hadden of zaken die gesloten waren moesten we crediteren. We wilden die bedrijven even ontlasten. Dan is het heel makkelijk met één druk op de knop kan je een heel mooi gebaar maken. Eigenlijk bijna alle functionaliteiten gebruiken we.

Hoe waarschijnlijk is het dat je CoManage aanbeveelt bij andere bedrijven?

Zou ik hier zitten als ik het niet zou doen? Ik probeer de andere radio collega’s ervan op de hoogte te brengen. Er bestaan veel verschillende tools natuurlijk, maar ze komen vast naar CoManage, daar ben ik zeker van!

Wat zou de beste radio slogan zijn voor CoManage?

De kantoormedewerker die 7 op 7, 24 op 24 werkt zonder fouten, dat is CoManage!

 

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍