Wil je weten hoe je bedrijf ervoor staat? Dat kan in één oogopslag via de uitgebreide Statistieken module van CoManage. Hier zie je namelijk:

  • Hoeveel nieuwe klanten je hebt geworven
  • Hoeveel meer facturen je gemaakt hebt
  • Hoeveel meer offertes je gemaakt hebt
  • Hoeveel nieuwe projecten je gemaakt hebt
  • Hoeveel nieuwe afspraken er in je agenda staan

Deze basisgegevens geven je een goed beeld van wat je reeds gepresteerd hebt, alsook van hoe het vooruitzicht voor de volgende periode is. Dankzij de presentatie in percentages zie je ook meteen of je bedrijf erop achteruit gaat, stagneert, of een mogelijke groei te wachten staat.

Overzicht van facturen en afspraken

Via een handige lijst kom je ook te weten hoeveel openstaande facturen nog betaald moeten worden. De tweede lijst toont welke afspraken er zitten aan te komen. Dit is zeer handig om te bepalen of er nog ruimte is om nieuwe afspraken te boeken.

Je bedrijfsomzet in een grafiek

Op basis van de facturen die je hebt ingevoerd, wordt er automatisch een omzet berekend. Deze wordt duidelijk weergegeven over verschillende periodes: jaartotaal, kwartaalomzet en maandelijkse omzet.

Kosten invoeren

CoManage zit niet stil. We luisteren voortdurend naar de behoeften van onze gebruikers. Zo zijn we op dit ogenblik volop bezig met het ontwikkelen van een module waarmee je ook je bedrijfsuitgaven kan invoeren. Op deze manier zal op het Dashboard weldra ook je berekende winst weergegeven kunnen worden.

Dashboard screenshot