Van de vele mogelijkheden om online afspraken te maken, hebben we gekozen voor de integratie met Google agenda. Als je dus een Google account hebt, kan je via je CoManage login deze agenda koppelen aan ons beheersysteem. Mocht je daarentegen nog niet over een gmail adres beschikken, kan je dat snel en gratis aanmaken. Op die manier geniet je tegelijkertijd van vele andere voordelen die de internetreus biedt. En natuurlijk ook van dit extra gebruiksgemak dat in CoManage is ingebouwd.

Weg met de papieren agenda

Het hoeft geen betoog dat het gebruik van een online agenda veel voordelen biedt:

  • Een digitale agenda kan gekoppeld worden aan andere toepassingen. Doordat er een digitale planner in CoManage is ingebouwd, krijg je een goed overzicht van je dagtaken.
  • Een online agenda is overal bereikbaar waar er internet is. Je kan de dagplanner raadplegen op je computer, tablet en zelfs smartphone. Geen gezeul dus meer met een papieren agenda die je wel eens durft vergeten mee te nemen.
  • Wil je een afspraak schrappen of verplaatsen, dan blijft je agenda netjes overzichtelijk.

Eenvoudig afspraken maken

Een afspraak maken met een klant of een leverancier gebeurt letterlijk met een paar klikken. Eens je je zakelijke contactpersonen in CoManage hebt ingevoerd, kan je die snel terugvinden in je online agenda. Je hoeft hier enkel datum en uur aan te klikken en vervolgens kan je het e-mailadres van de betreffende contactpersoon of contactpersonen aanklikken.

Herinneren aan afspraken

Een herinnering sturen voor de afspraak behoort eveneens tot de mogelijkheden. Op die manier ben je zeker dat je niet voor niets op de afspraak verschijnt. De andere partij krijgt immers op voorhand in zijn mailbox een herinneringsmail. Dit moet je wel even zelf versturen, maar ook dat gebeurt met een enkele klik. Zelf krijg je deze herinnering automatisch op voorhand toegestuurd. Afspraken plannen was nog nooit zo eenvoudig.

Handig overzicht van je afspraken

In de kalender worden al je afspraken in het rood aangeduid. Zo krijg je meteen een duidelijk overzicht van je dag-, week-, of maandplanning.

Agenda screenshot Agenda afspraken lijst screenshot