Je bent van plan te beginnen als zelfstandige, of hebt net je zaak opgestart. Uit ervaring weten we dat je al een heel lange weg hebt afgelegd: nadenken, twijfelen, onderzoeken, administratieve formaliteiten in orde brengen, werken aan je marketing en business plan, prijzen bepalen, leveranciers zoeken…

Het is een vermoeiende, maar ook boeiende periode. Binnenkort sta je er namelijk volledig alleen voor en ben je zelf verantwoordelijk voor je professionele succes.

Eigenschappen van een Starter

Maar wees gerustgesteld, als zelfstandige heb je alle kenmerken in jou om hierin te slagen. Je bent flexibel en ondernemend. Je hebt een visie en streeft deze doelgericht na. Je bent daarbij voortdurend op zoek naar mogelijkheden die je persoonlijke en zakelijke leven kunnen verbeteren. En precies daarom ben je op deze website beland…

Van Rompslomp tot Fun

Ja, je leest het goed. Het is geen toeval dat je CoManage hebt gevonden. We bieden namelijk aan startende zelfstandigen een heel interessante mogelijkheid om de administratieve rompslomp te veranderen in een prettige én efficiënte manier van werken.

  • Een transparant bedrijfsoverzicht​ dat je extra motiveert om elke maand beter te presteren
  • Plezier met het m​aken van facturen en offertes
  • Gemakkelijk afspraken vastleggen​ met klanten
  • Al je klantengegevens ​op één centrale plaats bijhouden

Gratis Bedrijfsbeheer

De oprichtingskosten voor je eenmanszaak wegen al zwaar genoeg. Daarom kan je CoManage volledig gratis en zonder enige verplichting gebruiken. Dit geeft je als beginnend zelfstandige financiële ademruimte en gemoedsrust.

Mocht je zaak na verloop van tijd groeien, kan je altijd overstappen naar een gunstig plan dat op dat ogenblik meer aan jouw behoeften voldoet. Op deze manier groei je samen mee met de voortdurende verbeteringen die CoManage voor jouw zaak ontwikkelt.